Købsbetingelser

Nedanstående försäljnings- och leveransvillkor gäller för alla leveranser av Frozen Palm Tree.

Allmän information om företaget:

Adress:

FPT ApS (Frozen Palmtree)
Amager strandvej 130N,
2300 København S
CVR nummer: 38533924

Ångerrätt/returrätt

Du kan returnera varor som du har köpt från oss via vår returportal som du hittar här:

https://return.shipmondo.com/frozenpalmtreesverige

Du har 90 dagars ångerrätt när du handlar hos Frozen Palm Tree. Ångerrätten gäller från och med den dag du har fått varan.

Ångerrätten kan endast utövas om varan returneras i väsentligen samma skick och kvantitet. Ångerrätten upphör därför om du använder varan på ett sätt som uppenbarligen väsentligt minskar varans försäljningsvärde. Observera att returrätt inte erbjuds för begagnad utrustning.

Om du har skickat in en vara för annullering eller reklamation får du alltid ett e-postmeddelande när vi har mottagit varan. I e-postmeddelandet får du information om den fortsatta processen i samband med hanteringen av din uppsägning/klagomål.

När vi har mottagit ditt paket får du pengarna tillbaka inom 10 arbetsdagar. Fraktkostnaden för att använda vår returetikett är 0kr för kläder och för alla andra produkter 49kr från svenska adresser. Vi drar av beloppet från de pengar du får tillbaka.

Beloppet kommer att överföras till det kort du betalade med eller till ditt bankkonto när vi har fått tillbaka varan och kontrollerat att den uppfyller reglerna för uttag.

Klagomål

När du handlar hos Frozen Palm Tree har du naturligtvis en garantiperiod på 24 månader. Det innebär att du antingen kan få varan reparerad, utbytt eller få priset sänkt, beroende på den specifika situationen. Det är naturligtvis ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.

Du måste klaga inom en "rimlig tid" efter att du har upptäckt felet i produkten. Om du klagar inom två månader efter att du upptäckt felet, kommer klagomålet alltid att vara i tid.

Så här gör du:

  • Utfyll det här formulär. https://share.hsforms.com/1U1pDEI1GRkSgXiVUjgwFUQ51gfu
  • När du har fått "grönt ljus" från en av våra medarbetare skickar du paketet till oss.
  • När vi har mottagit paketet undersöker vi produkten och kontaktar dig.

Observera: Vi tar inte emot paket som skickas med kontant betalning eller liknande.

Kom ihåg att varan alltid måste returneras i korrekt förpackning.

Om du har några ytterligare frågor. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Priser

FPT ApS handlar om tjänster och varor inom friluftsliv. Alla våra priser är i Svenska kronor SEK och inkluderar svensk moms. Priserna är dagspriser och avräknas inom 2-4 arbetsdagar.

Försändelse

Det är fri frakt på alla webbtransaktioner som görs på Frozenpalmtree.se för köp över 499 dkk. Varor som köps via FPT ApS kan förväntas levereras inom 1-4 dagar, om inget annat anges.

Detta är en standard cookie-notis som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i admin. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

INTEGRITETSPOLIC
Swedish