- Vecka 1, 28 mars - 4 april

- Vecka 2, 4-11 april

I Egypten finns det en mängd platser som bara måste upplevas. Här hittar du allt från pannkakaplat vatten till små vågor. Alla oavsett nivå kan hitta platser som passar deras nivå. Just av den anledningen är Egypten något nära det perfekta resmålet om du reser med andra och inte alla är på samma nivå. En dag kan du kitesurfa på den lokala stranden och nästa dag på jakt efter övergivna laguner i öknen.

Från april - oktober kan kitesurfing göras i simshorts, vilket bara är en måsteupplevelse. Vattentemperaturen är vanligtvis någonstans mellan 21 - 25 grader och luften under denna period är vanligtvis cirka 30 grader under dagen. Vad som kan göra kitesurfing lite sval är vinden, varför en neopren-hoodie kan vara värt att ta med. Om du är på kullsidan rekommenderar vi att du tar din shorty med dig.

Egypten erbjuder så mycket mer än bara kitesurfing. Egypten är en av de äldsta civilisationerna i världen, extremt rik på kultur och historia. Om vinden är frånvarande eller lusten att uppleva något annat uppstår, var inte rädd! Ta en tur till Luxor och upplev de kungliga gravarna. Utforska öknen på en ATV-resa eller camelback-resa, prova sandboarding, SUP eller utforska havslivet med fantastiska snorkling och dykplatser. Dessutom finns det möjlighet att wakeboard och prova gränserna här.

Våra läger är för alla. Oavsett om du aldrig har provat kitesurfing tidigare eller om du är expert, finns det plats för dig. Möjligheterna är oändliga: du kan fokusera på att gå vidare och lära dig nya knep med våra tränare och videoinspelning med en djupgående analys, du kan helt koppla av på en strand eller få dina första meter på brädet.

Oavsett om du reser ensam, med vänner, med din flickvän eller fru, är du i säkra händer hos oss hela tiden. Detsamma gäller naturligtvis ålder. Vi upplever att många har en reservation för att resa ensam, men det finns ingen anledning för det på våra resor. Tillsammans med resten av gruppen kommer du att dela unika upplevelser som naturligt kommer att föra dig närmare varandra!

- Flygbiljett (ungefär 6 timmar)

- 4-stjärnigt ospecificerat hotell.

- Allt inklusive

- Överföring

- 1 dagars wakeboard (utrustning ingår ej - kiteboards kan användas)

- 1 dagars snorkling

- Strandavgift + räddningstjänst

- 1 dags kitesafari *
- 3 x kite coaching **


* Kitesafari är en båttur ut till unika drakplatser som bara kan hittas med båt.
** Kite coaching är en gemensam session där instruktören ger tips och tricks för hur man går vidare med kitesurfing. Det kan möjligen. vara tips och tricks för hur man lär sig att hoppa. Tänk på att detta inte är privatundervisning, varför du måste vara egenföretagare. Det kan vara upp till 7 personer per. instruktör.

- Uthyrning av utrustning. Du kan hyra utrustning från oss. Se priser henne .

- Nybörjarkurs. Du kan se våra priser på det här länk .

Til Trustpilot

Prislista


Antal veckor Avresedag Enkelrum alm. (för 1 person) Dubbelrum alm. (för 2 till 3 personer, pris per person)
1 28 mars 2020 9795kr 8995kr
2 28 mars 2020 13 295 SEK 12995kr
1 4 april 2020 12 295 kr 11 495 kr

Uthyrning av prislista utrustning


Utrustning Halvdag 1 dag 7 dagar 14 dagar
Hela paketet 449 kr 699 kr 2 399 SEK 3499 kr
Drake 299 SEK 489 kr 1799 kr 2999 SEK
Styrelse 99 kr 259 kr 899 kr 1 399 SEK
Trapezoid 69 kr 99 kr 295 kr 399 kr

Vår webbplats använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, statistik och personalisering av innehåll och annonser.

Pre-loader
Swedish